Asiakaspalautteita palveluista

Palaute astrologisesta aromaneuvonnasta

"Hain apua henkiseen vaivaan, joka oli alkanut tehdä oloni nuivaksi ja vakavaksi. Kaipasin rennompaa otetta elämään ja iloa ja tasapainotusta omaan olotilaan.

Valitsemani toteutusmuoto, eli viestittely tuntui luontevalta ja toimi hyvin.

Jälkikäteen kirjallisena tulleet suositukset ja ohjeet olivat yksilölliset ja selkeät. Ohjeiden mukainen eteeristen öljyjen käyttö on tehty innostavaksi ja armolliseksi ja aloitus oli helppoa. Lisäksi annettiin useita erilaisia tapoja, kuinka tai milloin käyttää määrättyjä öljyjä. Kaikkia ehdotettuja toimenpiteitä ei tarvinnut eikä ollut suositeltavaakaan ottaa kerralla käyttöön ja jo yhdellä öljyllä pääsee hyvin alkuun.

Sain tilanteestani realistisen, mutta lempeän analyysin. Jo pelkkä neuvonta oli hyödyllinen, sillä se selkiytti heti asioita ja auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin.

Jenna on ihmisläheinen tyyppi ja alalleen omistautunut, luotettava asiantuntija. Asiakkaalle se näkyy palvelun ja tuotteiden korkeana laatuna. Jenna hoiti tapaamisen ammattimaisesti ja läsnäolevasti ja oma fiilikseni hänen kanssaan oli rentoutunut ja huoleton.

Sain sitä mitä tarvitsin ja nyt tiedän mihin suuntaan lähteä kehittämään itseäni. Tässä minua tukevat annetut ohjeet, joita lähden innolla toteuttamaan."

Palaute tarot-tulkinnasta

"Kiitos sinulle. Minulla oli koko tunnin ajan, että asiat menivät sydämeen. Kun haaste on minulla järkeistää tunteita, niin oli kiva tuntea, että sinä puhut sydämen asioita, etkä pään.
Päätökseni helpottui, keventyi ja sain sen tehtyä tulkinnan aikana. Näkökulmakortin ja pohjakortin ottaminen olivat varmaan ne olennaisimmat päätöksen auttajat. Myös astrologian läpikäyminen auttoi miettimään päätöstä sen kautta millainen olen.
Olen tyytyväinen palveluun ja käytän tätä varmasti joskus uudestaan. Tarotit ovat todella mielenkiintoisia ja niitä käsiteltiin niin, että itse sain ensin tulkita, mikä tunne kortista syntyy. Se auttoi siinä, etten järkeistä asiaa liikaa (joka on itselläni riskinä)."