Astrologinen aromaneuvonta

Astrologinen aromaneuvonta 60min / 69€

Astrologinen aromaneuvonta 90min / 89€

Huom! Tätä palvelua varten tarvitset minuutintarkan tiedon syntymäajastasi sekä tiedon kunnasta, jossa syntymäsi tapahtui. (Syntymäajankohdan kunta ei siis välttämättä ole sama kuin ensimmäinen kotikunta.)

Astrologisessa aromaneuvonnassa saat juuri sinulle personoidut aromaterapiasuositukset perustuen astrologiseen syntymäkarttaasi sekä käsillä olevaan elämäntilanteeseesi. Astrologiselta kartaltasi tutkimme erityisesti aurinkomerkkiä, nousumerkkiä ja kuumerkkiä sekä mahdollisia muita neuvontateeman myötä esiin nousevia tekijöitä.

Mitä astrologisessa aromaneuvonnassa tapahtuu?

Aromaterapialla voi tukea monenlaisia elämäntilanteita ja kohottaa hyvinvointia. Käymme neuvontatilanteen aluksi läpi syntymäkarttaasi ja sieltä esiin nousevia asioita, sekä mahdollista teemaa jonka vuoksi hakeuduit neuvontaan. Saat kirjallisena henkilökohtaiset suositukset tarpeidesi mukaan esimerkiksi aamu- ja iltatuoksuiksi, hydrolaatin valitsemiseksi, huonetuoksutukseen, oman roll on parfyymin tekemiseen tai muuhun juuri sinulle soveltuvaan yksilölliseen aromaterapian toteuttamisen tapaan.

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään aromaterapiasta eikä astrologiasta.

Miten pitkä aika kannattaa varata?

Mikäli tulet aromeneuvontaan ensimmäistä kertaa etkä tunne vielä syntymäkarttaasi, suosittelen 90min ajanvarausta. Mikäli astrologinen syntymäkarttasi on sinulle jo tuttu etkä tarvitse opastusta sen suhteen, tai tulet uusintakäynnille, voit valita lyhyemmän 60min ajan.

Neuvonta tapahtuu vuorovaikutteisesti asiakkaan ollessa läsnä joko paikan päällä, videoyhteydellä tai viestein.

Miten aromaterapia ja astrologia sopivat yhteen?

Loistavasti! Astrologisen syntymäkartan tutkiminen valottaa usein ihmisille heidän persoonansa erilaisia puolia ja on hieno keino itsetutkiskeluun. Aromaterapia taas on mainio tuki sekä luonteen hyveiden esiintuomiseen että haasteiden käsittelemiseen. Nämä kaksi yhdistämällä voi tehdä syvällisen matkan omaan itseensä ja oman voinnin sekä itsetuntemuksen tukemiseen.

Huomioithan ystävällisesti, etten ole ammatiltani astrologi, joten en tee syväluotaavia analyysejä astrologisista syntymäkartoista. Syntymäkartalla riittää loputtomasti tutkittavaa ja analysoitavaa, ja astrologisessa aromaneuvonnassa katsomme sen pääpiirteitä.

En löydä ajanvarausohjelmasta sopivaa aikaa, miten toimia?

Mikäli et löydä ajanvarausohjelmasta sopivaa aikaa tai haluat kysyä jotain ennen ajanvarausta, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse. Samalle viikolle varattavia aikoja ei löydy ajanvarauksesta vaan ne varataan aina sähköpostitse. Huomioithan ystävällisesti, että työni vaihtelevan luonteen vuoksi tavoitat minut aina parhaiten sähköpostitse. En vasta puhelimeen asiakkaita palvellessa tai vapaa-aikanani.

Aromaterapia tai aromaneuvonta eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen apua tai sinulle määrättyä lääkitystä. 

Hakeuduthan tilanteen vaatiessa lääkärin tai terapeutin vastaanotolle.

Täältä voit tutustua asiakaspalautteisiin.