Tarot-tulkinnat

Tarot-tulkinta 60 min / 69€

Tarot-tulkinnan voi toteuttaa joko Rohtolassa tai etäyhteydellä (Zoom-puhelu/ Whatsapp-viestit). 

Mitä on tarot-tulkinta?

Tarot-tulkinta on tarot-korttien avulla avautuva väylä itsetutkiskelulle. Se on tapa pohtia sekä jäsennellä mielessä pyöriviä tai painavia asioita kiehtovalla tavalla, ja vähän erilainen vaihtoehto ottaa hetki aikaa omalle itselle. Kokemukseni mukaan tarot-korttien pariin pysähtymällä löytää usein sellaisia oivalluksia, jotka voivat yksin pohtien jäädä syntymättä. Korttien herättelevä, muotoutuva ja monitulkintainen kieli tarjoaa inspiraatiota ja johdattaa pohtimaan asioita uusista näkökulmista.

Mitä tarot-tulkinnassa tapahtuu?

Tarot-tulkintaa varten kerrot haluamasi teeman, josta muotoilemme kysymyksiä korttien seurassa pohdittavaksi. Tulkinnat ovat vuorovaikutteisia, eli tulkinnan vastaanottaja on aina läsnä tulkintahetkessä joko paikan päällä, videoyhteydellä tai viestitellen. Sinun ei tarvitse tietää taroteista etukäteen mitään tai jännittää tilannetta. Tulkinnasta riippuen nostamme pakasta eri määrän kortteja ja käymme läpi niiden merkityksiä sekä yksittäisinä kortteina että niistä muodostuvana tarinana.

Mitä tarot-korteilta voi kysyä?

Tulkinnassa vältämme kyllä/ei -tyyppisten kysymysten esittämistä korteille, mutta ne soveltuvat hienosti laajempien näkökulmien tutkailuun. Olen pohtinut asiakkaiden kanssa esimerkiksi työhön liittyviä asioita, elämänmuutoksia sekä yleisiä fiiliksiä käsillä olevaan hetkeen tai tulevaan liittyen. Tarot-kortit eivät kerro terveydentilasta tai paljasta kolmansiin osapuoliin liittyviä asioita.

Millaisia tulkintoja teen?

Tekemäni tarot-tulkinnat ovat lempeitä, kannustavia ja intuitiivisia. Minulla ei ole valmista kaavaa tulkinnan tekemiseen, vaan muodostan käytettävän tarot-pöydän (ns. spread) käsiteltävään teemaan sopien. Yhdistän tarot-kortteihin mielelläni myös elementtien pohdintaa ja astrologiaa. 

Ennustavatko tarotit tulevaisuuden?

En osaa ennustaa, joten tarjoamani tulkinnat eivät sisällä ennustamista.

Tarot-tulkinnat eivät vastaa terapiaa tai muuta terveydenhuollon ammattilaisen ohjausta.

Tarot-kortit voivat tarjota paljon tukea ja iloa, mutta ne eivät ole vastine terapialle. Hakeuduthan tarvittaessa ammattiavun piiriin.

Täältä voit tutustua asiakaspalautteisiin.